Asie

Seminyak’s Katamama se znovu otevírá jako Potato Head Suites





Slavný butikový hotel Katamama na Bali bude znovu otevřen Potato Head Suites dne 28. června 2022. Rebranded hotel, který se nachází v centru města Seminyaků udržitelná plážová kreativní vesnice ‚Desa Potato Head‘ bude obsahovat 58 apartmánů se snadným přístupem na pláž Petitenget. Kromě těchto apartmánů je v Potato Head Studios k dispozici 168 pokojů.

Bali je známý svou řemeslnou kulturou a hotel je toho důkazem. Stěny jsou vyrobeny z chrámových cihel ručně vyrobených v balijské vesnici. Nábytek je vyroben na zakázku z týkového dřeva Jengki, vyrobený mladými indonéskými designéry v moderním stylu poloviny století, všechny textilie jsou ručně tkané a přirozeně barvené a všechny řemeslné výrobky jsou vyrobeny lokálně. Tento hotel je útočištěm řemeslné zručnosti a umění v každém smyslu. Díky spojení starověké tradice s moderní estetikou je tento hotel skutečně jedinečným místem k pobytu.

Součástí apartmá je Katamama Suite s 320 m2 prostoru pokrývajícího dvě ložnice, soukromou střešní zahradu s vířivkou a výhledem na oceán. Střešní apartmá zahrnuje 268 m2 prostoru pokrývajícího ložnici a soukromou střešní zahradu s výhledem na Indický oceán.

Potato Head Suites - Katamama Suite v ložnici západ slunce 

Potato Head Suites – Západ slunce v ložnici apartmá Katamama

Prostorná apartmá mají přístup do plážového klubu a lehátka, posilovnu a lázně a navíc snídani na pokoj bez příplatku. Akademi je hotelový bar oceněný cenami, který nalévá vybrané řemeslné koktejly a nabízí personalizovaný zážitek pro bar na pokoji každého apartmá, výběr mezi wellness resetem nebo dobitím na párty.

Kuchyně v Potato Head Seminyak je založena na jednoduchém principu: spolupracovat s místními farmáři na ekologickém pěstování potravin a zodpovědně získávat suroviny z celé Indonésie. Tato filozofie je patrná v každém pokrmu na jídelním lístku, od základních snídaní až po sofistikovanější jídla podávaná k obědu a večeři. Tanaman je multismyslová restaurace budoucnosti, kam jsou hosté zváni na vesmírný výlet plný rostlin prostřednictvím provokativních talířů a alkoholických nápojů. Vyzkoušejte nabídku Chef’s Table inspirovanou jedním z pěti živlů: vzduchem, ohněm, zemí, vodou a vesmírem a čerpá pouze z množství rostlin – spolu s divokým výběrem hub.

Potato Head Suites bazén 

Potato Head Suites bazén

V souladu s Dobré časy, konejte dobro étos Potato Head, tam jsou energetické aktivace a meditace pod vycházejícím sluncem, ranní jóga pro děti i dospělé, umělecké instalace vyrobené z odpadu, udržitelné workshopy pro všechny věkové kategorie, lekce výroby jamu, knihovna, co-workingové centrum a poslech nahrávek salonek.

Desa Potato Head je kreativní vesnice nacházející se na písku a surfování na pláži Petitenget, Seminyak, Bali. Desa má inspirovat kreativitu, rovnováhu a pokrok do budoucna. Mezi jejich klíčové pilíře tedy patří udržitelnost, wellness a komunitní propojení. Prostřednictvím hudby, umění a kulturních programů pozvedá Potato Head indonéskou kreativní scénu. 





Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *